Cautare obiecte turistice cu Google maps


In acest tutorial vom discuta despre cum putem cauta foarte usor restaurante, muzee, gari sau orice altceva cu ajutorul hartilor Google pentru orasele Romaniei si nu numai.
In ziua de azi putem gasi orice cu ajutorul unei cautari pe Google. Azi va voi arata cum puteti gasi un restaurantun hotel sau pensiuneo coafurao garaun muzeuun taxiu sau orice altceva intr-o localitate cu ajutorul Google Local.
Deschidem un browser si introducem urmatoarea adresa: http://local.google.com sauhttp://local.google.com romania, dam enter si va aparea o pagina ca cea alaturata.
 
In bara de cautare din dreptul Google maps introducem locatia care ne intereseaza, de exemplu Sibiu. In timp ce tastam va aparea dedesubt o lista cu denumirile localitatilor gasite, iar in acesta lista vom vedea si: Sibiu, Romania adica orasul pe care-l cautam noi. Apasam pe el si va deschide harta orasului Sibiu, ca in imaginea alaturata.
 
Ramanand tot in bara de cautare, continuam sa tastam ceea ce ne intereseaza pe noi, de exemplu restaurante, muzee sau poate taxiuri si apasam iar enter.
Ramanand tot in bara de cautare, continuam sa tastam ceea ce ne intereseaza pe noi, de exemplu restaurante, muzee sau poate taxiuri si apasam iar enter. Vom observa pe paginile rezultate, in partea stanga, o lista cu restaurantele, muzeele, statiile de taxi, sau orice altceva am cautat noi, insotite de markere care au corespondent pe harta din dreapta, precum si alte informatii disponibile, ca adresa, telefon, orar, etc.
Exact la fel putem cauta cam orice, de exemplu banci in Oradea sau biserici din Bucuresti, gradini zoo sau un planetariu, orice afacere, de exemplu servicii de inramare sau o cofetarie si nu numai in Romania, ci in orice loc de pe glob.

by at duminică, 4 septembrie 2011.

Leave a Reply