In ce ne transformam?


Susanna Thorpe-Clark a scris un articol intitulat “Viziunea întreaga” în care dezvolta implicatiile schimbarilor ADN la fiintele umane. Iata mai jos un extras din acest articol:
În prezent ne modificam structura ADN (care are acum 2 spirale), de tip vechi, într-una noua, ce va cuprinde mai multe spirale întrepatrunse. Dar nu numai noi, oamenii, ne schimbam. Întreaga viata de pe planeta sufera aceleasi modificari, pregatindu-se pentru o noua stare de existenta.
Noile conditii necesita sa renuntam la vechile concepte mentale si emotionale, numite “de vibratie joasa”. Ca si moartea, renuntarea la vechile concepte este foarte importanta în procesul de schimbare, de evolutie umana. Astfel ca trecerea la un nou mod de viata ne cere sa renuntam la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relatii interumane. Mai ales ca majoritatea modelelor curente nu pot face fata la noile conditii de viata. Nu e de mirare deci ca exista deja foarte multa frica, anxietate, neliniste în legatura cu viitorul nostru, mai ales ca deja aceste schimbari au început sa se simta, desi multi dintre noi nu le putem constientiza. De asemenea, modificarile fiziologice ale corpului uman încep sa se intensifice si din aceasta cauza apar diverse simptome temporare.
Unele dintre acestea sunt:
1. simptome gen raceala (febra, transpiratie, dureri osoase sau articulare) dar care nu raspund la tratamentul clasic;
2. Migrene, dureri de cap care nu se amelioreaza cu tratamentul clasic;
3. Ameteala, palpitatii, tiuituri în urechi, senzatia ca întreg corpul vibreaza interior (mai ales noaptea);
4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a bratelor (datorate schimbarilor în sistemul circulator);
5. Respiratie greoaie sau zgomotoasa;
6. Modificari în sistemul limfatic si în cel imunitar;
7. Oboseala nejustificata, tendinta de a dormi mai des decât în mod normal;
8. Unghiile si parul cresc mai repede decât în mod normal;
9. Episoade depresive fara motiv, fascinatia trecutului (relatii, evenimente, oameni);10. Tensiune, neliniste, stress (senzatia ca ceva se petrece dar nu stii ce).
Multe dintre aceste simptome sunt prezente la foarte multi oameni. Majoritatea dau buzna la medicul lor dar afla cu stupoare ca totul e în regula. Toate aceste simptome sunt doar temporare, dispar de la sine si indica faptul ca aceste modificari fiziologice sunt în plina desfasurare.
Remedii pentru noile simptome
Încrâncenarea si lupta nu vor duce decât la cresterea si agravarea simptomelor. Trebuie sa lasati corpul sa îsi poarte singur de grija, stie sa o faca foarte bine. Daca sunteti obosit, odihniti-va si dormiti. Consumati multa apa de izvor, pentru ca în aceste momente corpul se purifica si elibereaza toxine mai intens decât pâna acum.
Nu trebuie sa intrati în panica. Nu veti muri, e vorba doar de o schimbare fiziologica si subtila a corpului. Totusi, daca nu sunteti siguri, apelati la un sfat medical, faceti analize si veti vedea ce e de facut. Daca trebuie sa urmati un tratament, preferati o abordare naturista, renuntati la medicamentele de sinteza chimica în favoarea remediilor naturiste care va vor ajuta mai blând sa treceti peste disconfort.
Acest proces de schimbare interioara este cunoscut sub numele de “Ascensiune”, pentru ca implica cresterea frecventei de vibratie specifica a corpului, ceea ce face sa apara aceste simptome temporare.
În aceste momente exista procese care se desfasoara în corp pentru a realiza schimbarile necesare adaptarii la noile conditii de viata. ADN-ul exista nu numai biologic, ci si în alte dimensiuni, pe alte frecvente de vibratie. Oamenii de stiinta cerceteaza ADN-ul uman si au învatat multe despre el. Dar ei înca nu sunt capabili sa înteleaga ca ADN-ul este mai mult decât atât, este semnatura personala armonioasa a fiecaruia dintre noi, valabila universal.
Daca ar fi sa auzim tonurile, sunetele generate de fiecare segment de ADN, am descoperi ca împreuna creeaza o colectie de frecvente armonioase, care este ca un identificator universal al fiecaruia. Nu mai exista nimeni care sa aiba aceeasi frecventa, identica, în tot universul. Astfel, se poate spune ca fiecare fiinta umana exista datorita rezonantei armonice cu structura informationala ADN.
Structura genetica opereaza ca un sistem de transmisie – receptie prin satelit. Fiecare componenta a ADN-ului rezoneaza specific pe o anumita frecventa de vibratie, iar acest ansamblu reprezinta de fapt conexiunea ta biologica si energetica cu toate lucrurile care exista, nu numai din mediul imediat înconjurator, ci chiar universal. Frecventele acestor componente genetice sunt foarte înalte, vibratiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumina.

by at sâmbătă, 3 septembrie 2011.

Leave a Reply