Demonstrati


Barbatii au diverse moduri de a-si demonstra virilitatea dar curiosi mi s-au parut cei din imaginea de mai jos :)
traditii
Ei bine dragii mei aceasta asezare se transforma in back-stage’ul unui spectacol teatral atunci cand barbatii  decid sa isi demonstreze virilitatea . Ei se ocupa de costume , de infrumusetare si de spectacol iar dansul pe care il fac
dupa ce sunt pregatiti ii ajuta sa isi gaseasca sotie . In schimb femeile nu au aceleasi drepturi  , ba mai mult ar fi un hazard pentru ele sa fie prea atragatoare  . Multe dintre ele sunt constranse de familie sa se mutileze pt a isi ascunde frumusetea !
In schimb  femeile Samburu (imaginea de mai jos) , un trib din nordul Kenyei , sunt cele care deschid ceremoniile de curtezare cu un dans numit ”dansul dragostei ” . Cand un tanar individueaza aleasa , are un mod particular de a face primul pas . Ii arunca pe fata un smoc de par colorat cu ocra (semn ca pasiunea si-a luat avant :) ) . Daca ea este de acord (deci este demoscratic tribul :) ) el trebuie sa ii dea in dar margele colorate (pe care ea o sa le poarte pentru toata viata – tin locul tipicei noastre verighete :) )
samburu

by at sâmbătă, 3 septembrie 2011.

Leave a Reply