Orange Chat


Mai din plictiseala, mai din necesitate, am navigat ceva timp pe chatul oferit de serviciul Orange . Va sfatuiesc , in cazul in care decideti sa faceti aceeasi greseala, sa va ganditi de doua ori.
Ce mi-a fost dat sa indur, mi se pare criminal?! deci sincer iubesc manelarii si cocalarii…daca credeati ca mai rau nu se poate… ei bine va inselati…AMARNIC!
Inafara faptului ca te confrunti cu o idiotenie gret(z)oasa si analfabeta, esti nevoit, de dragul conversatiei (mai bine nu) sa te confrunti cu mesajele de tip spamm sau flod [mesaje texte repetate in stil imbecil pana obosesti] -cam ce contine astfel de caricaturi textuale :
ANAMARIA05: wand p0z3 cu tizda m3a g0ala .CV
SPAWN: fah tharf0 d(_)t3 in M0RT!! M@7Y
LUKGAY: vr3au c0c0jel sa swg 074………….
SADBOY: vreau fata sa o bag la tel…
Nu sunt singurele mesaje de acest gen patetic si gret(z)os…provoaca repulsie si totusi chatul e plin.
Chiar ma amuzam la un moment dat , si numaram cate nick-uri de “fete” isi arunca imaginea la vanzare…(54 nu am idee cate dintre ele au mai multe id-uri)
Chestie si mai amuzanta este folosirea in exces a cuvinteler “bro si res”
bro= brother / in cazul de fat(z)a e lagatura de amicitie ;)
res= respect / in cazul de fat(z)a nu se acorda deoarece peste 2 trei minute incepe un amalgam de “comunicativitate” (nu exista termenul…nu cred)..ceva de genu :
“SA 0 F()t / m@7@ -> g@t C0b@nwl3″
NU vreti sa stiti traducerea..credeti-ma!
In concluzie…daca ar fi sa ma infectez cu orange chat…as deveni un soi de animal subevoluat fara link-uri in lantul trofic. Nu fac pe inteligentu’ nici nu sunt..insa , cand vaz ca sunt altii mai “culti” ca mine…parca mi se “rupe” !N!M@
Nu ma crezi? incearca pe pielea ta…dar vaccineaza-te mai intai…daca esti fata, ia o doza mare de anticonceptionale si protejeaza-ti mobilul…
Te avertizez … fi pregatit…echipat…|+18| acolo e egal cu zero.
mai ceva ca in “jungla”…gay, perversi, copii dornici si disperati dupa o bucatica de “…” indiferent de natura bucatii de “…”
Ceea ce ma deranjeaza este ca nu exista un administrator uman la serverul chatchik.net
Sincer cocalarilor…va iubesc …
Nu am nimic cu celelalte servicii prestate de Orange.ro dar la capitolu asta…bleahhhhhh
“Pshihopatu’ de serviciu”

by at sâmbătă, 3 septembrie 2011.

Leave a Reply